Yhdistys

Suomen neurohoitajien yhteistyö on alkanut jo 1980-luvulla. Yhdistys perustettiin 1996 ja rekisteröitiin 1999. Yhdistyksen virallinen nimi on Suomen Neurohoitajat ry eli FANN (Finnish Association of Neuroscience Nurses).

Neurohoitajat työskentelevät akuuteissa neurokirurgisissa ja neurologisissa yksiköissä sekä kuntoutusosastoilla ja poliklinikoilla. Neurohoitotyötä toteutetaan myös paljon eri sairaaloiden sisätauti- ja kirurgisilla osastoilla ja terveyskeskusten vuodeosastoilla.

Potilaiden ongelmat liittyvät aivojen ja keskushermoston alueen sairauksiin. Suurimpia sairausryhmiä ovat aivoverenkiertohäiriöt, aivoverisuonisairaudet, MS-tauti, Parkinssonin tauti, ALS, dementia, aivovammat ja aivokasvaimet sekä kiputilat.

Ota rohkeasti yhteyttä !

Puheenjohtaja:

Johanna Martin / HUS                                   fann.johanna@gmail.com

Hallituksen Jäsenet:

Kirsi Rannikko-Korhonen / OYS / sihteeri     kirsi.fann@gmail.com

Annukka Pukkila                                           annukka.pukkila@gmail.com

Tarja Törmälehto / OYS                                fann.tarjatormalehto@meiliboxi.fi

Anne Nevakare / KYS                                   anne.nevakare@kuh.fi

Suvi Laiho / TAYS                                         fann.suvilaiho@gmail.com

Tanja Nojonen / HUS                                    tanja.nojonen@hus.fi

Miia Sepponen / TYKS                                 miia.sepponen@tyks.fi

Taina Wahlman/HUS                                     taina.wahlman-muranen@hus.fi

Tiina Ihalainen / HUS                                    tiina.ihalainen@hus.fi

Varajäsenet:

Päivi Koskela / OYS/ vpj                               paivi.koskela@ppshp.fi

Jaana Kotila / HUS                                       jaana.kotila@hus.fi

Maarit Virta-Helenius / HUS                         maarit.virta-helenius@hus.fi

Sinikka Saarenpää / OYS                             sinikka.saarenpaa@ppshp.fi

Riku Kaistinen / KSKS                                  riku.kaistinen@ksshp.fi

Riika Muotka / HUS                                      riikka.muotka@hus.fi

Palvelulomake

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.